De 40 lägenheterna på Ekbacken har nu sålts slut. Håll utkik efter kommande projekt på vår hemsida

Nya kvarteret Ekbacken – med gårdskänsla mitt i stan

En stilig lägenhet i Skälby kan bli din redan nästa sommar!

Intill den vackra Ekbacken i Skälby uppförs ett helt nytt kvarter med modern och småskalig gårdsbebyggelse. Här bor du lugnt men ändå centrumnära i ett vitputsat kvalitetshus med personlig stil. Alldeles i närheten ligger utomhuspärlan Skälby Gård och Djurängens strövområde. Till centrum tar du dig på några minuter med cykel eller buss.

En grön vardagsidyll att längta hem till

Gårdsensemblen består av 10 hus med fyra lägenheter i varje. Här finns luftiga tvåor med stor uteplats i bottenplan och härliga treor i etage med solig balkong. På gården skapas en trevlig och grönskande inramning som inbjuder till samvaro. I kvarteret Ekbacken är det lätt att rota sig, att få kontakt med grannarna och att känna sig trygg. Kvarteret Ekbacken börjar byggas inom kort och den första etappen blir inflyttningsklar i mitten av 2018. Njut av stadssommaren i Skälby redan nästa år!

Skälbys färg är grönt

En stadsdel med närhet till allt

En gång anrik kungsgård, är Skälby idag en levande stadsdel med närhet till både natur, handel och service. Berga centrum ligger på gångavstånd, och på andra sidan cykelbron hittar du Hansa Citys stora utbud samt fotbollspuls på Guldfågeln Arena. Skola och förskola finns inom räckhåll. En säker och snabb cykelväg leder till Giraffens köpcentrum och vidare till Kvarnholmen.

Skälbys färg är grönt

Det som gör Skälby så uppskattat är att naturen ligger runt knuten. Promenera, cykla, idrotta eller relaxa i det gröna! Inom gångavstånd hittar du de mest omväxlande miljöerna, båda orörd natur, parklandskap och charmiga koloniområden. I ditt nya hem vaknar och somnar du till ekarnas sus.

Som en by i staden

Det nya kvarteret består av tio vitputsade hus som bildar en skyddad gårdsmiljö. Som en liten by i staden, med moderna förtecken och hög trivselfaktor. Utemiljön gestaltas med lummig grönska för att direkt skapa en känsla av uppvuxen trädgård.

Bilfritt för din familjs trygghet

Genom att anordna samlade parkeringsplatser vid entrén blir kvarteret lugnt och säkert. Här kan barn springa fritt och äldre ta sig fram i egen takt. Varje lägenhet får ett praktiskt förråd på gården. Ett gemensamt miljöhus erbjuder smidig återvinning.

Stilrent med putsade fasader

De smakfullt utformade husen andas svensk kvalitet med sina vitputsade fasader och vackra Vittinge tegeltak. Smidda räcken och plåtdetaljer av aluzink fulländar den klassiska nordiska arkitekturen. De underhållsfria aluminiumfönstren är försedda med energisnåla isolerglas, och husen ansluts till miljövänlig fjärrvärme för låga driftskostnader.

Arkitektritat med etagelägenheter

Varje hus innehåller fyra lägenheter i två storlekar. Tvåorna i markplan har en egen stenlagd uteplats där man kan odla, umgås eller bara slappna av. Treorna med egen ingång en trappa upp är etagelägenheter med generösa balkonger. Vackra takkupor i två väderstreck ger de arkitektritade husen sin speciella karaktär.

Det lätta livet i markplan

Tvårumslägenheten är väldisponerad och tar vara på ljuset från morgon till kväll. Från det luftiga vardagsrummet leder en pardörr ut på den egna uteplatsen. Sovrummet är fint ljussatt från två väderstreck och nås genom en platsbesparande skjutdörr. Köket ligger i vinkel och bjuder på alla bekvämligheter, inklusive induktionshäll och en integrerad diskmaskin.

För smidig förvaring finns en väl tilltagen klädkammare i anslutning till hallen. Badrummet med skön golvvärme är försett med egen tvättmaskin och torktumlare.

Flott och flexibelt i etage

En etagevåning är alltid något speciellt! I denna välplanerade trea får ett storslaget sällskapsrum med öppet vinkelkök breda ut sig över hela bottenvåningen. Här kan du inreda med frihet och variation. Från vardagsrummet går du också ut på den egna balkongen för att fånga dagens första strålar eller njuta av kvällssolen.

Dessutom bjuder denna etage på ett generöst badrum med tvättavdelning samt ett praktiskt trappförråd. En trappa upp väntar två ombonade sovrum med snedställda väggar och takkupa. De är försedda med både garderober och egna förråd. Varje sovrum har ljusinsläpp från två håll.

Ekparkett, golvvärme och fiber

Inredningen i lägenheterna är genomgående högklassig och tidlös. Vackra ekparkettgolv skämmer bort fötterna och lyfter det estetiska uttrycket. De eleganta Sentense-köken kompletteras med rostfria vitvaror från Electrolux. Infällda spotlights skapar en snygg och stämningsfull belysning. Badrummen är helkaklade och har lättskötta klinkergolv med skön golvvärme.

Kvalitet som håller länge

All inredning kommer från svenska kvalitetstillverkare. Du kan se fram emot en underhållsfri vardag med produkter som håller hög klass, både i design och funktion. Samtliga lägenheter får snabb internetuppkoppling via fiber.

360-visning

[osm_map_v3 map_center="56.6861,16.3362" zoom="16" width="100%" height="450" post_markers="1" control="fullscreen"]<!-- [et_pb_line_break_holder] -->